18 Aralık 2012 Salı

PARDESÜ MODELLERİ



2013 Pardesü Modelleri 

İster yerlere kadar uzanan pardesü modelleri, ister boyları diz altında biten modelleri ile alış severlerin karşılına çıkaran birçok farklı firma iddiasını yine ortaya koyuyor. 2013 pardesü modelleri arasında aradığınız her rengi bulabilmeniz mümkün. Koleksiyonlardan bazıları vişneçürüğü rengi ile yerlere kadar uzanan bir pardüsü, kareleri kumaşı ile diz üstünde biten pardesü modeli, siyah yerlere kadar inen ve ortası taşlar ile donanmış pardüsü modelleri koleksiyonun dikkat çeken ürünlerinden.
2013 pardesü modellerinde göz alıcı bir başka model ise kırmızıyı leopar ile buluşturan bir model. 

Her kadının üzerinde çok şık duracağına emin olduğumuz bu pardesü modelinden mutlaka bir adet edinmelisiniz. Gideceğinizherhangi bir arkadaş toplantısı ya da bir düğün merasiminde 2013 pardesümodelleri ile gözleri üzerinize çekeceksiniz.

Eşarpları ilede uyum içinde üretilen 2013 pardesü modelleri, zahmetsizce ve hiç aramadan elinizin altına koymuşçasına size ürünleri kolaylıkla sunuyor. Bu yıl ağırlıklı olarak samanrengi üzerinde çalışmalar yapmış olan firmalar, modaya yön verdiğinide böylelikle kanıtlamış oluyor. Pardüsü modellerini her kıyafetle, çanta ve eşarpla kolaylıkla kombin edebilirsiniz. Genellikle sadelik ve şıklıktan yana olan modelleri ile üretilen pardesü modelleri, kadınların gönlüne taht kuran 2013 pardesü modelleri bu tarzının yine arkasında durmuş. Birçok giyim mağazasına hiç zorlanmadan bulacağınız modelleri üzerinizde deneyerek de alabilirsiniz. Birden fazla almak isteyeceğiniz bu şık pardesüleri zaman beklemeden gidip görmelisiniz. Ortalama olarak 80 liradan başlayan pardesü modelleri fiyatları her cebede uygunluğunu kanıtlıyor.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder