11 Aralık 2012 Salı

tesettürde yüzük modası




Pırlantalı Bayan Yüzük Modelleri  

Kadınların şıklığını ve zarafetini tamamlayan değerli takı çeşitleri yüzükler ve broşlar. 2013 senesinin en şık altın ve zümrüt yüzük modelleri, pırlantalı gümüş yüzükler, kristal bayan yüzükleri, kokteyl kristal yüzükleri ve zümrüt-pırlanta taşlarla dizayn edilmiş yüzük tasarımları.


Kadınlar önemli bir günde ve özel davetlerde kendini daha şık hissetmeli her şeyden önce. O muhteşem giyim tarzı, göz kamaştıran kıyafetleri, zarafeti ve kadın şıklığının tamamlayıcısı takılar ve aksesuarlardır her daim.
2013 modası kristal bayan yüzükleri; 2013 senesinin en şık yüzük modelleri. Pırlantalarla inci boncuklar ve zümrüt taşlar bir araya getirilerek, yılın muhteşem yüzükleri tasarlanmış. Kadınların takı tutkusu zümrüt ve pırlanta yüzüklerle renklenebilir.
Bayan Yüzük Modelleri; Rengarenk pırlantalar, göz alıcı zümrüt taşlarla tasarlanan bayan yüzük koleksiyonu, oldukça zengin. Gece davetlerinin ve kadınların zarafetini ve şıklığını tamamlayan, pırlantalı yüzükler.

Kristal taşlı bayan yüzükleri;  Kristaller, inciler ve pırlanta taşlarla dizayn edilen gümüş yüzükler. Kadın aksesuarlarının en başında gelir, taşlı yüzükler. Bakır rengi incili-pırlanta yüzük modelleri, nakışlı gümüş yüzük çeşitleri de bayanların takı koleksiyonunun en önemli parçalarından.
Pırlanta bayan yüzük modelleri;  Pırlantalarla dizayn edilmiş bayan yüzükleri. Mor zümrüt taşlı tektaş yüzük özel bir gün için sevdiğinize hediye edebileceğiniz, değerli şık tektaş modeli.
Pırlantalı altın yüzük modelleri; Birbirinden şık altın yüzükler. İnci ve pırlanta taşlarla tasarlanmış altın yüzükler bayanlar için çok özel aksesuarlar dır. Mavi çiçekli altın yüzük ve beyaz güllü inci altın yüzük, gece kıyafetlerinin tamamlayıcı aksesuarı olabilir.
Pırlantalı bayan yüzükleri;  Pembe çiçekli kelebek yüzük, beyaz zümrüt altın yüzük ve beyaz güllü altın yüzük koleksiyonu, bayanların en değerli altın pırlanta yüzük modası.
 2013 Yılında yine şık ama biraz abartı yüzükler moda olacak. Kapalı bayanlarında vazgeçilmezi olan yüzükler yine rengarenk modellerle gözler önünde.Her türlü eşarba,eteğe,elbiseye,çantaya uygun yüzükleri bulmakta oldukça mümkün. 2013 ün modası olan yeşil ve bordoyu yüzüklerde de bolca göreceğiz. 
     Şıklık her kadının vazgeçilmezidir bu yüzden bakım ve aksesuardan vazgeçmeyin bayanlar. Unutmayın ki Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder