20 Aralık 2012 Perşembe

2013 ŞIK PERDE MODELLERİ




2013 Perde Modelleri

Yaklaşan yeni yıla hazır mısınız?
Yeni yılı en güzel şekilde karşılamak için bir çok değişiklik yapmış evinizi de yeni yılın şerefine dekore etmiş olabilirsiniz. Ya da eşyalarınız aynı fakat bu yıl bir farklılık olsun istiyorsanız bu yazı sizin için.

Bu yazımızda 2013 perde modelleri hakkında bilgi vereceğiz. Yeni yıla girerken eviniz ve kendiniz için fazla masraflı olamadan küçük değişiklikler yapmak istiyorsanız okumaya devam edin.

2013 yılı perde modellerinde, yapısal modellerde pek bir değişiklik olmasa da tarz olarak farklılıklar ortada. Bu yıl çiçek desenli ve pastel renkli perdeler önde.

2013 yılı Japon perde modellerinde biraz şeffaflık ve doğa temalı tasarımlar ön planda tutulmuş, renk açısından siyah ve beyaz ve kahverengi ile güzel bir estetik oluşturulmuş. Bunun yanı sıra renkli kare tasarımlar da göz alıcı bir konsept olarak 2013 yılı perde modellerinde kullanıcıların beğenisine sunulmuş.

2013 stor (katlamalı) perde modellerinde koyu renkler hakim diyebiliriz. Tasarımcılar bu modelde koyu ve tek renk kullanmışlar, bunun yanı sıra isteğinize göre desenli ve ya istediğiniz renkten perde modelleri de oluşturabilirsiniz. Eğer kararsız kalırsanız başvurulacak iyi bir yöntem.

2013 kruvaze perde modellerinde ise yumuşak tonlar hakim. Gündüz güneşlik perdeler için biraz şeffaflık ve pastel tonlarda açık renkler kullanılmış. Gece ise bunun tam tersi olarak aynı renklerin koyuları kullanılarak konsept tamamlanmış.
2013 perde modellerini bu şekilde anlatabildik. Perde modelleri için ülkemizde hala sağlam bir moda konsepti oluşmamış durumda bu nedenle en iyi moda kararsız kaldığınızda sizin belirlediğiniz modellerle olacaktır.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder