27 Şubat 2015 Cuma

2015 yılı salon dekorasyon modelleri

Yepyeni umutlarla karşılayacağımız sıfır kilometre harika bir yıl var önümüzde. “Yeni yılda yeni bir ben, yeni bir ev!” mottosuyla başlayacağımız 2015’e dair taptaze dekorasyon fikirleriyle karşınızdayız.

2015 ev dekorasyon trendlerinde doğal, ekolojik yaşam kavramlarının yanı sıra eski ile yeninin buluşmasını, zıtlıkların uyumunu görüyoruz. Bu da bize kendimiz olma fırsatını veriyor! Bu yıl daha cesur, özgün, yepyeni bir dekorasyon stili yaratmak elinizde! İşte yaratıcılığı elden bırakmadan faydalanabileceğiniz birkaç dekorasyon fikri…

Ana Temalar
  • 2015 dekorasyon trendlerinde modern country stili göze çarpıyor. Bu stile uygun olarak eskitme ahşap mobilyalar doğal taşlarla, modern parçalarla kombine edilebilir; indigo mavisi, yeşil gibi dingin renkler turuncularla, ateşli, parlak tonlarla konstrast yaratabilir. 
  • Dresuar ve konsol gibi mobilyalardaki patine etkisi; duvar kağıtlarında veya döşemelik kumaşlardaki volümlü çiçek desenleri ile damasklar yine bu yılın ilgi çeken detayları arasında. 
  • Ekoselerle, origamilerle hareketlenen koltuklar, dekoratif kırlentler ve diğer ev tekstili ürünleri yaşam alanlarına sıcaklık ve samimiyet kazandıracak unsurlar…

Ev Tekstili
  • Yeni yılda ev tekstili daha hareketli bir döneme giriyor. Bambu kumaşlar, kaşmirler yılın parlayan yıldızları! 
  • Geçen yılın son demlerinde görmeye başladığımız ombrelerin yanı sıra geometrik desenler, ekoseler, origamiler, örgüler ve kanaviçeler bu yıl çok moda… 
  • Oturma odasından yatak odasına kadar evin her köşesinde kullanabileceğiniz dekoratif yastık modellerinde ekose, origami ve mozaik desenlerini tercih ederek evinizde retro rüzgârları estirebilirsiniz.

Renk Paleti
  • Bu yıl güneşin tüm tonlarını her yerde görebiliriz! 2015 dekorasyon trendlerinin ana teması doğallık olduğu için yeni yılda en sık tercih edilen renkler kahve, bakır, şeftali, bordo, gül kurusu, vizon ve pembe altın olacaktır. 
  • Dekorasyonda soft renkleri metalik tonlarla, doğal ahşap tonlarıyla kombine etmek ve siyah beyaz gibi zıt renklerin uyumundan yararlanmak da mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder